Paul Mas Paul Mas Cabernet Sauvignon 2021
Paul Mas Cabernet Sauvignon 2021 €6,95

Paul Mas Cabernet Sauvignon 2021

Merk: Paul Mas
€6,95
Op voorraad
  • Koop 6 voor €6,75 per stuk en bespaar 3%
Bestel 6 voor € 6,75 per fles. In de neus rode en zwarte bessen aroma's, gevolgd door verschillende specerijen. Deze wijn is vol en rond van smaak met zachte tannines. Rijp fruit met een goede lengte.
  • Niet goed - geld terug
  • Vergoeding bij breuk
Informatie

Paul Mas Cabernet Sauvignon 2021

In de neus rode en zwarte bessen aroma's, gevolgd door verschillende specerijen. Deze wijn is vol en rond van smaak met zachte tannines. Rijp fruit met een goede lengte.
De druiven worden geselecteerd uit de Hérault en Uzès vallei, 2 regio's met een mediterraan klimaat, om zachte tannines en ronde wijnen te verkrijgen. Deze wijn is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon. 20% van deze blend rijpt in een of twee jaar oude eikenvaten gedurende 4 maanden. De andere 80% rijpt gedurende 4 maanden in temperatuur gecontroleerde RVS tanks.
 
Wijn/Spijs
Deze wijn is aan te bevelen bij barbecue gerechten, pastaschotels, gegrilde groeten en rijke kazen.
 

Over het wijnhuis

Tegenwoordig bezit Domaines Paul Mas 850 hectare wijngaarden verdeeld over 15 wijndomeinen in de Languedoc en werkt het samen met druiventelers die goed zijn voor nog eens 1250 hectare aan wijngaarden. Dit geeft de wijnmakerij toegang tot 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelooflijke reeks complexe terroirs in de Languedoc. 

Filmpje

Bekijk een filmpje over eigenaar en wijnmaker Jean Claude Mas via de volgende link:

https://youtu.be/dlnwZKrj6Jo

Reviews