Wijnproeverij Dom Brial

  • Geplaatst op
  • Door Loek Heinne
  • Geplaatst in Wijnproeverij
Wijnproeverij Dom Brial

Op vrijdag 12 november komt het wijnhuis Dom Brial naar Winterswijk. Kom jij ook naar deze gratis wijnproeverij? Meld je dan snel aan.

Dom Brial komt naar Winterswijk
 
Wanneer: vrijdag 12 november 2021
Waar: Bij Blend61 in Winterswijk
Kosten: gratis

Met Vinox zijn we importeur van de wijnen van Dom Brial, een coöperatie uit de zuid Franse Roussillon. Om ook jou te overtuigen van de kwaliteit van hun wijnen, komt Dom Brial naar Nederland. Naar Winterswijk om precies te zijn. En wel op vrijdag 12 november 2021. Daar kun je niet alleen genieten van al hun prachtige wijnen, maar ook van de presentatie van de salesmanager van Dom Brial over het wijnhuis en de wijnen.
 
Je bent van harte welkom bij Blend61 in Winterswijk (in het zaaltje). Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wijnproeverij. Opgave is wel verplicht.
 
Omdat de proeverij in een horeca gelegenheid plaatsvindt, dienen we ons te houden aan het Corona protocol. Dus alleen toegang op vertoon van de Coronacheck App en identiteitsbewijs.
Er is plaats voor maximaal 40 personen. Je kun je opgeven via mail ([email protected]) of telefonisch: 06-22147252. Vol is vol.
 
Nu al nieuwsgierig naar de wijnen van Dom Brial? Je vindt ze via deze link: https://www.vinox.nl/nl/wijnhuizen/dom-brial/
 
 
Met vriendelijke groet,
Loek Heinne
Register Vinoloog van de Wijnacademie

NIX18
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »