Bezorgservice

Wij stellen alles in het werk om jouw bestelling in goede staat bij thuis of op het werk af te leveren. Zelf afhalen is ook mogelijk

Binnen 2-3 werkdagen

Vinox gaat binnen 2-3 werkdagen tot verzending over, nadat het totaal bedrag op rekeningnummer NL30 RABO 017.19.50.445 is bijgeschreven.

Bezorging vanaf € 75,- gratis in heel Nederland

Bestellingen vanaf € 75,- gratis in heel Nederland.
Een uitzondering hierop vormen de Waddeneilanden, hiervoor geldt een toeslag.      

Verzending met Vinologix

Voor de wijnbestellingen buiten ons bezorgingsgebied is Vinox een overeenkomst aangegaan met Vinologix, een specialist op het gebied van het verzenden van wijnpakketten. Vinologix is een dienstverlener die in samenwerking met onder meer DPD ervoor zorgt dat jouw wijnpakketten op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze in breukvrije verpakkingen bij jou thuis worden afgeleverd.

Wij begrijpen dat je niet altijd thuis kunt zijn. DPD zal daarom jouw bestelling via een tweede poging opnieuw aanbieden. 

 

Manco-/breuklevering

Mocht onverhoopt blijken dat je te maken hebt met een manco-/breuklevering, dan verzoeken wij je deze niet te accepteren. Laat de chauffeur een aantekening maken op de aftekenlijst/vrachtbrief (accepteer dus nooit een breukzending).

Bovendien verzoeken wij dit binnen 2 dagen per mail aan ons te melden. Wij zullen dan per direct tot een aanvullende levering overgaan.

Vragen

Tot zover de toelichting op onze bezorgservice. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »