Geschenken wijn | Bijzonder en betaalbaar

1
Op zoek naar een bijzonder en betaalbaar relatiegeschenk? Bij Vinox vind je een selectie van de lekkerste Languedoc-wijnen, op originele wijze verpakt.
Lees meer
Sorteren op:

De wijnen in onze relatiegeschenken zijn afkomstig van de top domaines als Gayda, Alma Cersius en Calmel & Joseph. Ons assortiment bestaat uit witte, rode, rosé en mousserende wijnen.  

Relatiegeschenk op maat

Naast de vooraf samengestelde geschenken, stelt Loek van Vinox met alle plezier relatiegeschenken voor je samen ☞ ☎06-22147252 of [email protected]

Over domaine Gayda

Domaine Gayda is een hypermoderne, state-of-the-art wijnmakerij, gestoeld op biologische principes en enorm vakmanschap. Alle druiven worden biologisch geteeld, met de hand geplukt, meteen gekoeld en verwerkt. Het resultaat is een serie fantastische wijnen.

Twee prachtige Gayda wijnen zijn samengebracht in het Flying Solo Duo geschenk

Over domaine Calmel & Joseph

Het handelshuis “maison de négoce” Calmel & Joseph is opgericht in 1995.
Laurent Calmel is oenoloog en wijnmaker. Jérôme Joseph zorgt voor de marketing.
Door langdurige contacten met telers in alle verschillende appellations zijn zij verzekerd van de beste druiven. Overtuigd van het buitengewone potentieel van de Languedoc-Roussillon maken zij een grote waaier aan kwaliteitswijnen (rood, wit en rosé) die elk typisch zijn voor hun eigen appellation. 

Drie van de mooiste Calmel & Joseph wijnen hebben wij samengebracht in het Villa Blanche top-3 geschenk

Over het domaine Alma Cersius

Alma betekent bundeling van de ziel. Cersius verwijst naar de god van de wind. De wijnmakers van Alma Cersius bezitten zo'n 1200 hectare aan wijngaarden. Deze wijngaarden zijn gelegen in de regio Languedoc, vlakbij de stad Béziers, en in de omgeving van de dorpen Cers, Portiragnes en Villeneuve-les-Béziers. Jaarlijks worden ruim 2 miljoen flessen wijn geproduceerd.

Met een constant oog voor kwaliteit, een gedurfde aanpak en een grote dosis creativiteit maken de wijnmakers van Alma Cersius eigentijdse wijnen.

Deze aanpak resulteert op diverse wijnconcoursen in tal van onderscheidingen.

Twee creatieve topwijnen van Alma Cersius zijn samengebracht in het In Vino Erotico 2-vaks wijngeschenk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »