Zakelijke markt

Heb je het idee dat je teveel betaalt voor jouw restaurant- en huiswijnen? Ga je voor kwaliteit én een scherpe prijs? Lees dan zeker verder!

Verruim je winst met behoud van kwaliteit

Vinox importeert kwaliteitswijnen uit de Languedoc, op fles én in Bag in Box. Door per pallet in te kopen zijn de Vinox-wijnen tot wel 25% voordeliger dan via de gebruikelijke inkoopkanalen. Daarom zeer gunstig voor de zakelijke markt. 

Daarbovenop bespaart u gemiddeld nog eens 25% door over te gaan op Bag in Box. Onze 'tapwijnen' zijn van dezelfde kwaliteit en langer houdbaar. Bovendien vriendelijker voor het milieu door minder CO2-uitstoot. 

Vakkundig advies

Cees van Vinox adviseert je graag over de samenstelling van het wijnassortiment. Dit doet Cees vanuit meer dan 30 jaar horeca-en wijnervaring en met persoonlijke aandacht. 

Vinox is hiervoor een samenwerking aangegaan met Icarius wijnen. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte: 06-22886708 / cees@vinox.nl 

Ook advies over wijntapinstallaties is mogelijk door samenwerking met Bork. Interessant voor zowel kleine als grote horecabedrijven.

Recensies

Om een indruk te krijgen van wat wij voor de zakelijke markt betekenen, hierbij enkele recensies van zakelijke klanten: 

Hotel Mitland, Utrecht

"Goede wijn behoeft geen krans. Een scherpe prijs is voldoende. Het is prettig zakendoen met doorgewinterde horecaprofessionals die weten waar het om gaat in onze branche" (Jos van Oosterhout, bedrijfsleider) 

Bosrestaurant, Joppe

"Vinox is voor ons een betrouwbare en flexibele partner met kwaliteitswijnen voor een prima prijs. Ook Cees zijn aanbeveling voor het gebruik van Bag in Box is ons uitstekend bevallen"(Ton van Til, mede-eigenaar)

Bijzonder Gewoon, Winterswijk

"Bij lunchcafé Bijzonder Gewoon in Winterswijk kunt u genieten van de wijnen van Vinox. Cees is een enthousiast en gedreven man, weet erg veel van (goede) wijnen en kan je hierover dan ook enorm veel vertellen. Nu is het alleen nog aan u om een keus te maken uit het geweldige assortiment!" (Myrthe Sikkink, eigenaresse)
"Wijnen horen bij seizoenen, en omdat wij vinden dat smaak en kwaliteit samen moeten gaan, blijven wij de met zorg geselecteerde kwaliteitswijnen van Vinox aan onze gewaardeerde klanten presenteren. Chapeau!"(Annemieke en Erik Willems, eigenaren)