Extra kortingen Calmel&Joseph

  • Geplaatst op
  • Door Loek Heinne
Extra kortingen Calmel&Joseph

Profiteer nu van extra kortingen op de Villa Blanche en Les Terroirs serie. Meer info? Lees hieronder of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Stuur een mail naar [email protected]

Beste wijnliefhebber, 

Calmel&Joseph, een topproducent uit de Languedoc. Wij gaan weer veel mensen blij maken met deze nieuwsbrief en de extra korting op deze wijnen. Verder brengen wij je op de hoogte van de veranderingen en de gevolgen van de nieuwe alcoholwet.
Veel wijnplezier!


De nieuwe alcoholwet

De nieuwe alcoholwet heeft helaas ook gevolgen voor jou als klant. Eén van de punten is de 18+-check. Iedereen die via een webshop wijn bestelt en laat thuisbezorgen, moet bij ontvangst aantonen dat hij/zij 18 jaar of ouder is.
Meer hierover lees je op onze site: klik hierVilla Blanche

Een goed wijnbedrijf is echter niet alleen goed in topwijnen, maar - juist - ook in de instapwijnen. De Villa Blanche serie van Calmel&Joseph is zo'n serie. Bij velen al bekend en zeer geliefd.
De Villa Blanche Chardonnay is enorm populair, maar ook de andere elf wijnen uit deze serie zijn zeker de moeite waard om te proberen. Wij hebben opnieuw groot ingekocht om jullie deze wijnen scherp te kunnen aanbieden. 

Om de hele Villa Blanche serie de erkenning te geven die het verdient, zijn alle varianten nu in de aanbieding. Op alle onderstaande wijnen ontvangt u nu 10% extra korting. En let op: deze korting komt bovenop de staffelkorting. 
Dus ga snel naar onze site en profiteer van deze aanbiedingen. Gebruik daarvoor de kortingscode VB2021. Deze kortingscode is geldig t/m 31 juli 2021.

Wit:
- Villa Blanche Chardonnay
Villa Blanche Viognier
- Villa Blanche Sauvignon Blanc
- Villa Blanche Picpoul de Pinet 
- Villa Blanche Terret Blanc

Rosé:
- Villa Blanche Grenache rosé  

Rood:
Villa Blanche Syrah
- Villa Blanche Marselan
- Villa Blanche Pinot Noir
- Villa Blanche Malbec
- Villa Blanche Picpoul Noir
- Villa Blanche Merlot


Proefpakket Villa Blanche

We hebben ook een PROEFPAKKET Villa Blanche voor je samengesteld. Van alle 12 verschillende wijnen één fles. Nu met maar liefst 18 euro korting!!! En gratis thuisbezorgd.


Proefpakket Les Terroirs

Zes mooie wijnen uit de Les Terroirs serie van Calmel&Joseph. Ontdek de verschillende terroirs van de Languedoc. Met gratis overzichtskaart van alle gebieden in de Languedoc (A3). Nu héél voordelig: van € 71,70 voor slechts € 55,00.
Klik hier


Masterclass Calmel&Joseph

Wil je binnenkort een Masterclass Calmel&Joseph bijwonen. Er zijn twee mogelijkheden: Online en op locatie in Winterswijk. Laat via een mail naar [email protected] even weten of je geïnteresseerd bent.


Mocht je nog vragen hebben over onze wijnen? Ik sta je met alle plezier persoonlijk te woord: 06-22147252 of via mail: [email protected].

Ik wens jullie veel wijnplezier!

Met vriendelijke groet,
Loek Heinne
Register Vinoloog van de Wijnacademie
 
Vinox
Languedoc wines
www.vinox.nl

NIX18
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »