Zakelijke markt

Heb je het idee dat je teveel betaalt voor jouw restaurant- en huiswijnen? Ga je voor kwaliteit én een scherpe prijs? Lees dan zeker verder!

Verruim je winst met behoud van kwaliteit

Vinox importeert kwaliteitswijnen uit de Languedoc, op fles én in Bag in Box. Door per pallet in te kopen zijn de Vinox-wijnen tot wel 25% voordeliger dan via de gebruikelijke inkoopkanalen. Daarom zeer gunstig voor de zakelijke markt. 

Daarbovenop bespaart u gemiddeld nog eens 25% door over te gaan op Bag in Box. Onze 'tapwijnen' zijn van dezelfde kwaliteit en langer houdbaar. Bovendien vriendelijker voor het milieu door minder CO2-uitstoot. 

Vakkundig advies

Cees van Vinox adviseert je graag over de samenstelling van het wijnassortiment. Dit doet Cees vanuit meer dan 30 jaar horeca-en wijnervaring en met persoonlijke aandacht. 

Vinox is hiervoor een samenwerking aangegaan met Icarius wijnen. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte: 06-22886708 / cees@vinox.nl 

Ook advies over wijntapinstallaties is mogelijk door samenwerking met Bork. Interessant voor zowel kleine als grote horecabedrijven.

Recensies

Wil je weten wat onze zakelijke klanten van ons vinden? Hier vind je enkele recensies