Nooit meer restjes wijn door de gootsteen

Nooit meer restjes wijn door de gootsteen

Ook een hekel aan restjes wijn door de gootsteen moeten spoelen? Lees in deze blog de oplossing!

Iedereen maakt het wel eens mee. Er staat een verjaardagsfeestje of kerstdiner voor de deur. Veel van je gasten lusten wel een glaasje wijn. Je weet dat de smaken verschillen: zachte rosé voor je vriend(inn)engroep, rood & droog voor je ouders et cetera. Dus wat doe je? Hop. Langs de Albert Heijn. Genoeg keus immers!

 

Maar als je eenmaal voor het schap staat weet je het niet meer. Teveel keus! En van de etiketten word je ook al niet veel wijzer. Ook zie je de restjes wijn al door de gootsteen gaan. De eerste zweetdruppels vinden een plek op je voorhoofd…

 

…Wat kun je nu doen? Terug naar huis en op internet bestellen? Je hebt dan wellicht wat meer rust om de juiste wijnen te zoeken. Maar ook op internet is het aanbod overweldigend. Of naar de slijterij? Goede kans dat je daar veel tijd kwijt bent door een langdradig verkoopverhaal…

 

Graag schijn ik voor jou wat licht in deze donkere tunnel: Bag in Box wijn! Bag in Box wijnen zijn langer houdbaar: maar liefst 6 tot 8 weken. En door de vacuumverpakking blijft de kwaliteit op hetzelfde level. Genoeg tijd dus om eventuele overgebleven restjes alsnog te consumeren. Goed nieuws is ook dat het tijdperk van de slobberwijnen al lang en breed achter ons ligt. Dit betekent niet dat slobberwijnen niet meer bestaan, maar wel dat er steeds meer kwaliteitswijnen in Bag in Box verkrijgbaar zijn.

 

Omdat ook in Bag in Box wijnen het aanbod aan het toenemen is, hebben we met Vinox een exclusieve Bag in Box lijn ontwikkeld: Bibox. Bibox wijnen zijn er in slechts 5 varianten: wit, rood, rosé, merlot en chardonnay, in 5 liter en 10 liter. De voorselectie hebben wij dus al voor je gemaakt!

 

Bibox wijnen komen van het gerenommeerde Domaine Robert Vic, waarmee ik al meer dan 30 jaar prettig zaken doe. Vertrouwde kwaliteit dus! Bijkomende voordelen van Bag in Box wijn zijn bovendien dat het minder belastend is voor het milieu (50% minder CO2-uitstoot) en je niet meer met flessen naar de glasbak hoeft te sjouwen. Verantwoord voor rug, milieu en portemonnee!

 

Heb ik je interesse gewekt? Maar nog niet helemaal overtuigd? Lees dan een van de reviews die onze Bag in Box klanten hebben achtergelaten. Of neem vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk advies: [email protected] / 06-22886708

 

 

Cees Oxener is de eigenaar en wijninkoper van Vinox. Vanuit zijn jarenlange horeca-ervaring heeft hij een passie ontwikkeld voor Languedoc-wijnen. En sterke relaties opgebouwd met wijnboeren uit dit bijzondere gebied. Met Vinox wil hij jou op een laagdrempelige en toegankelijke manier laten genieten van de beste Languedoc wijnen. Blogs zijn voor Cees een manier om zijn passie en kennis over te dragen.

Cees Oxener van Vinox

 

NIX18
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »