De beste begeleiders van wild

De beste begeleiders van wild

Één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland is het wildseizoen, dat loopt van augustus tot eind januari. De beste wildwijnen heb ik speciaal voor je geselecteerd.

Één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland is het wildseizoen. Het is een misvatting dat het wildseizoen van oktober t/m kerst loopt. Het seizoen begint namelijk al in augustus en loopt tot eind januari.

Hieronder presenteer ik een selectie van wijnen die perfect bij wildgerechten passen. 

Al deze wijnen komen van dezelfde wijnmaker: Alain Rogier, oenoloog en directeur van Cave de Roquebrun. In 2015 is hij tot 'rode wijnmaker van het jaar' gekozen. 

 

Terres d'Orb Rouge 

Terrasses de Mayline

Roches Noires

Les Fiefs d'Aupenac

Golden Vines

Seigneur d'Aupenac

 

NIX18
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »