Even voorstellen: Loek Heinne

  • Geplaatst op
  • Door Loek Heinne
Even voorstellen: Loek Heinne

Per 1 juli 2019 heeft Loek Heinne Vinox overgenomen van Cees Oxener.

Even voorstellen: Loek Heinne

 

Graag wil ik mezelf hierbij even voorstellen. Mijn naam is Loek Heinne, 56 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van een dochter. Ik ben woonachtig in Winterswijk. Vanaf 1 juli 2019 zal ik Vinox gaan voortzetten en hoop u van vele mooie Languedoc-wijnen te laten genieten.

 

Op dit moment heb ik al 15 jaar een wijnwebshop: Wine@Home. Deze site kunt u bekijken via de volgende link: www.wijnthuisbestellen.nl. Met de overname van Vinox zal ik nu fulltime met de wijn bezig zijn. Beide webshops zullen onveranderd blijven bestaan.

 

In 2006 heb ik het Wijnbrevet behaald en in 2013 ben ik gaan studeren aan de Wijnacademie in Maarn. Begin 2015 ben ik geslaagd als Register Vinoloog van de Wijnacademie. Wat een supermooie opleiding was dat. Ik geniet er nog iedere dag van.

Ik hoop u met mijn wijnkennis van dienst te kunnen zijn en hoop dat u een trouwe klant van Vinox zult blijven.

Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer 06-22147252 (ook WhatsApp) of via het mailadres: [email protected]

 

Graag tot ziens.

 

 

Met een vriendelijke wijngroet,

 

Loek Heinne

Register Vinoloog van de Wijnacademie

NIX18
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »