Bezorgservice


Wij stellen alles in het werk om uw bestelling in goede staat bij u thuis of op het werk af te leveren. Zelf afhalen is ook mogelijk: klik hier voor het adres. 

Binnen 2-3 werkdagen
Vinox gaat binnen 2-3 werkdagen tot verzending over, nadat het totaal bedrag op rekeningnummer NL66 RABO 0167.1912.68 is bijgeschreven.

Bezorgservice:

Bestellingen vanaf € 65,00 worden gratis bezorgd in heel Nederland.
Een uitzondering hierop vormen de Waddeneilanden, hiervoor geldt een toeslag.      

Voor vragen over het bezorgen kunt u bellen met 06-22886708 of mailen (cees@vinox.nl)
 

Verzending met Vinologix
Voor de wijnbestellingen buiten ons bezorgingsgebied is Vinox een overeenkomst aangegaan met Vinologix, een specialist op het gebied van het verzenden van wijnpakketten. Vinologix is een dienstverlener die in samenwerking met onder meer DPD ervoor zorgt dat uw wijnpakketten op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze in breukvrije verpakkingen bij u thuis worden afgeleverd.

Wij begrijpen dat u niet altijd thuis kunt zijn.

Vinologix zal daarom aan de buren uw bestelling aanbieden. Mochten de buren ook niet thuis zijn, dan zal Vinologix nog een 2e en een 3e poging wagen.

Vinologix zal u na de 3e poging van de situatie op de hoogte brengen.

Vinox neemt vervolgens contact met u op en stelt u op de hoogte van de nieuwe afleverdatum.

Mocht onverhoopt blijken dat u te maken hebt met een manco/breuklevering, dan verzoeken wij u deze niet te accepteren. Laat de chauffeur een aantekening maken op de aftekenlijst/vrachtbrief (accepteer dus nooit een breukzending).

Bovendien verzoeken wij u in zo’n geval dit binnen 2 dagen per mail aan ons te melden. Wij zullen dan per direct tot een aanvullende levering overgaan.

Tot zover de toelichting op onze bezorgservice. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.