Proefpakket Exclusief
Proefpakket Exclusief €159,95 €183,70

Proefpakket Exclusief

€183,70 €159,95
Op voorraad
In dit proefpakket zes exclusieve wijnen, de topwijnen van onze wijnhuizen. Het neusje van de zalm uit het assortiment van Vinox.
  • Niet goed - geld terug
  • Vergoeding bij breuk
Informatie

PROEFPAKKET LANGUEDOC EXCLUSIEF

In dit proefpakket 6 exclusieve rode topwijnen uit het assortiment van Vinox.  

 

Inhoud Proefpakket:

Cave de Roquebrun Baron d' Aupenac 2015

Wat een verademing. Deze wijn zal in de herinnering blijven. De druiven zijn met de hand geoogst. De complexe aroma's, gedomineerd door bramen, bosbessen, noten en een explosieve neus maken van deze wijn een gastronomische topper !! Vlezig en soepel.
18 maanden houtopvoeding in Frans eiken geven deze wijn grandeur. Een dieppaarse kleur met een geweldige lange afdronk maakt deze wijn zeer bijzonder! Deze wijn, gemaakt van Syrah 80%, Grenache 10% en Mourvèdre 10%, verdient het gedecanteerd te worden.

 

Haute Coutume Collioure 2016

Intense en delicate wijn met zijdezachte tannines. Aroma's van donkerrood fruit en specerijen.
De smaak is weelderig en vol. De afdronk is lang. Houtopvoeding van 12 maanden.

 

Calmel&Joseph La Madone 2017

Robijnrode, bio-dynamische wijn met een zeer expressieve neus. Aroma's van anijs, truffel en donkerrood fruit. Evenwichtige smaak met zijdezachte tannines en een lange afdronk.
De 24 maanden houtopvoeding geven deze wijn een sterrenstatus. Gemaakt van 80% Grenache Noir en 20% Syrah.

 

Alma Cersius Terra Patres 2014 

De diepe purperrode kleur geeft aan met een bijzondere wijn te maken te hebben. Rijk, complex, kruidig en krachtig met een weelderige lange afdronk. 
Aroma's van donkerrood fruit, oosterse specerijen en een vleugje vanille, gevolgd door eucalyptus en tijm. De zijdezachte tannines geven deze wijn met "gelimiteerde oplage" allure (4674 flessen).
Druivenrassen: 45% Syrah, 45% Cabernet Sauvignon en 10% Merlot.

 

Chateau de Gourgazaud Pater Familias 2020

Deze rijke en diepe wijn van 100% Grenache Noir van een perceel van meer dan 70 jaar oud, biedt tonen van kirsch, pruimen en zwarte bessen. Twaalf maanden opvoeding op eikenhouten vaten. 

 

Dom Brial Crest Petit 2015

De icoonwijn van Dom Brial, afkomstig van zeven specifieke hectares. Lage opbrengsten. Het terroir is klei, kalksteen en schist. Er wordt organisch gewerkt. De druiven worden met de hand geplukt en vervolgens op maat gesorteerd.

De wijn is gemaakt van 80% Syrah en 20% Grenache. De wijn wordt 15 maanden opgevoed op Frans eiken. Het is een strakke en krachtige, fruitige wijn. Fraaie aroma's van zwarte bessen, bramen, kruiden en koffie. Kan lang ouderen als je het geduld weet op te brengen.
Deze wijn heeft veel medailles gewonnen. 

 

 

Reviews