Dom Brial Proefpakket Dom Brial
Proefpakket Dom Brial €56,95 €62,20

Proefpakket Dom Brial

Merk: Dom Brial
€62,20 €56,95
Op voorraad
Koop nu het voordelige Dom Brial proefpakket en maak kennis met de wijnen van deze top wijncoöperatie uit de Roussillon.
  • Niet goed - geld terug
  • Vergoeding bij breuk
Informatie

Tijdens mijn bezoek aan Dom Brial leerde ik hun wijnen kennen en raakte enthousiast. En ik ben niet de enige, want de wijnen van Dom Brial worden jaarlijks overladen met medailles. Dom Brial is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot "Beste coöperatie in Frankrijk" door de Berliner Wein Trophy, in 2019, 2020 en 2021. 

Ook Hubrecht Duijker schreef op zijn Facebook pagina lovende woorden over hun “basis”-serie Les Camines, zie: https://www.facebook.com/search/top/?q=hubrecht%20duijker&epa=SEARCH_BOX

 

Dom Brial is een coöperatie in de Roussillon, in het zuiden van Frankrijk, waar 247 wijnbouwers bij zijn aangesloten. Dit gebied stond vroeger bekend om z’n goedkope slobberwijnen, maar technische ontwikkelingen en miljoeneninvesteringen hebben ervoor gezorgd dat het nu een gebied is waar vele kwaliteitswijnen geproduceerd worden. Ze maken rood, wit en rosé, maar ook verschillende fraaie dessertwijnen waaronder Muscat de Rivesaltes.

De wijngaarden van Dom Brial liggen in het zuiden van Frankrijk, vlakbij de Middellandse Zee en de uitlopers van de Corbières en beslaat bijna 1700 gecertificeerde hectaren voor duurzame wijnbouw. Het is de op één na grootste wijnmakerij in Roussillon.

 

Bestel nu het proefpakket Dom Brial, met twee witte en vier rode wijnen:

 

1x Dom Brial L’Etreinte blanc 

1x Dom Brial Chardonnay

1x Dom Brial Le Pot rouge

1x Dom Brial Helios rouge

1x Dom Brial L’Etreinte rouge 

1x Dom Brial Mirade rouge 

 

Normaal € 62,20. Nu in de aanbieding voor slechts: € 56,95.

 

Wijzigingen voorbehouden.

Reviews