Paul Mas Paul Mas Syrah 2020
Paul Mas Syrah 2020 €6,95

Paul Mas Syrah 2020

Merk: Paul Mas
€6,95
Niet op voorraad
  • Koop 6 voor €6,49 per stuk en bespaar 7%
Bestel 6 voor € 6,49 per fles. In de neus onder andere bramen en zwarte bessen, met ook een vleugje zwoele kruiderij en mokka. De smaak is rijk en zacht, met opnieuw veel donker fruit en het kenmerkende 'pepertje' in de afdronk.
  • Niet goed - geld terug
  • Vergoeding bij breuk
Informatie

Paul Mas Syrah 2020

In zijn geur onder andere bramen en zwarte bessen, met ook een vleugje zwoele kruiderij en mokka. De smaak is rijk en zacht, met opnieuw veel donker fruit en het kenmerkende 'pepertje' in de afdronk.

De druiven komen van verschillende plekken in de Languedoc (Orb, Aude en Hérault vallein), om op deze manier een breed scala aan aroma's te creëren. Deze wijn is gemaakt van 100% Syrah. Rijping vindt plaats in cementen en RVS vaten voor 80% van de wijn. De andere 20% in Frans en Amerikaans eikenvaten.
 
Wijn/Spijs
Heerlijk bij quiche, gegrild en gebakken vlees, pasta gerechten, BBQ en pittige kazen.
 

Over het wijnhuis

Tegenwoordig bezit Domaines Paul Mas 850 hectare wijngaarden verdeeld over 15 wijndomeinen in de Languedoc en werkt het samen met druiventelers die goed zijn voor nog eens 1250 hectare aan wijngaarden. Dit geeft de wijnmakerij toegang tot 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelooflijke reeks complexe terroirs in de Languedoc. 

Filmpje

Bekijk een filmpje over eigenaar en wijnmaker Jean Claude Mas via de volgende link:

https://youtu.be/dlnwZKrj6Jo

Reviews