Paul Mas Paul Mas Chardonnay 2022
Paul Mas Chardonnay 2022 €6,95

Paul Mas Chardonnay 2022

€6,95
Niet op voorraad
  • Koop 6 voor €6,75 per stuk en bespaar 3%
Bestel 6 voor € 6,75 per fles. Deze Chardonnay heeft een fraaie goudgele kleur. In de neus veel tropisch fruit, indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak is vol, mooi evenwichtig, met in de afdronk opnieuw veel fruit.
Informatie

Paul Mas Chardonnay 2022

100% Chardonnay. De druiven worden geselecteerd uit 2 verschillende gebieden; Limoux en Pézenas. Limoux geeft met zijn koelere klimaat frisheid en heldere smaken, terwijl de druiven van Pézenas  meer tropische aroma's met zich meebrengen. 80% van de wijn fermenteert gedurende 2 weken met geselecteerde gist in temperatuur gecontroleerde RVS vaten en 20% fermenteert in Amerikaans eiken.

Deze Chardonnay heeft een fraaie goudgele kleur. In de neus veel tropisch fruit, indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak is vol, mooi evenwichtig, met in de afdronk opnieuw veel fruit.
 
Wijn/Spijs
Heerlijk in combinatie met asperges, schelpdieren en wit vlees.
 

Over het wijnhuis

Tegenwoordig bezit Domaines Paul Mas 850 hectare wijngaarden verdeeld over 15 wijndomeinen in de Languedoc en werkt het samen met druiventelers die goed zijn voor nog eens 1250 hectare aan wijngaarden. Dit geeft de wijnmakerij toegang tot 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelooflijke reeks complexe terroirs in de Languedoc. 

Filmpje

Bekijk een filmpje over eigenaar en wijnmaker Jean Claude Mas via de volgende link:

https://youtu.be/dlnwZKrj6Jo

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »