Domaine Jean Bousquet Malbec
Domaine Jean Bousquet Malbec €6,99 €7,49

Domaine Jean Bousquet Malbec

€7,49 €6,99
Op voorraad
  • Koop 6 voor €6,66 per stuk en bespaar 5%
Bestel 6 voor € 6,66. In de neus vindt men, intense rijke aroma’s van zwart fruit en een hint van zwarte peper. Deze wijn beschikt over een uitstekende structuur en lengte. Een topper!
  • Niet goed - geld terug
  • Vergoeding bij breuk
Informatie

Een vreemde eend in de bijt van de maand december 2020: Domaine Jean Bousquet Malbec. Deze Argentijnse wijn is een van de toppers van onze andere wijnwebshop www.wijnthuisbestellen.nl. Nu tijdelijk even bij Vinox.

 

Violet van kleur, bijna zwart, typisch voor een Argentijnse Malbec van topkwaliteit. In de neus vindt men, intense rijke aroma’s van zwart fruit en een hint van zwarte peper. Deze wijn beschikt over een uitstekende structuur en lengte. In de mond treft men zwarte bessen, pruimen en een hint van chocolade met een zachte en soepele finish.
 
Deze wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven, grotendeels van wijngaarden in Tupungato op een hoogte van 1200 meter. Dit is een van de hoogste plekken van Mendoza. Hij is gemaakt van 100% Malbec druiven en heeft contact gehad met Amerikaans en Frans eiken gedurende de fermentatie. Daarna rijpt de wijn nog eens vier maanden in de fles.
 
Reviews