Website "ontploft" na column in De Telegraaf

Website "ontploft" na column in De Telegraaf

Wat een reacties na de column van Vinologe Barbara Verbeek in De Telegraaf van afgelopen zaterdag...

Wat een reacties na de column van Vinologe Barbara Verbeek in De Telegraaf van afgelopen zaterdag... In twee dagen kreeg ik meer bestellingen binnen dan normaal in een hele maand. En normaal heb ik al niets te klagen. 

"Arme chauffeur van DPD", denk ik dan meteen. Zoveel pakketten die hij in zijn bus moet sjouwen. Ik heb met hem te doen.

Ik verdeel het maar over meerdere dagen, anders past het niet eens in de DPD bus. Dus mocht jouw bestelling een dag later komen dan je gewend bent, dan weet je de reden.

Het verbaast me wel wat een impact zo'n column over een fles wijn heeft. Goed, De Telegraaf is de grootste krant van Nederland, maar zoveel bestellingen had ik niet verwacht. Ik heb met spoed een pallet Villa Blanche Grenache blanc extra besteld. Die komt 14 maart binnen. Dan krijgt iedereen deze fantastische nieuwe wijn opgestuurd en dan krijgt die chauffeur van DPD weer twee heel drukke dagen ;-)

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
NIX18